loader image

Építőipari generálkivitelezés

Az építkezésnek nem kell rémálomnak lennie! Bízd profi generálkivitelezőre új otthonod felépítését, és spórold meg a stresszes szervezési feladatokat!

A Costell nagy építőipari tapasztalattal és széles szolgáltatás-palettával áll ügyfelei rendelkezésére. Nálunk gördülékeny folyamatokra, profi szakemberekre és pontosan betartott határidőkre számíthatsz.

Mi az a generálkivitelezés?

Ismerősen cseng a főkivitelező? Nos, ez a kifejezés volt használatos korábban a generálkivitelezőhöz nagyon hasonló feladatkörre. A főkivitelező volt ugyanis az, aki az építkezés teljes folyamatát lebonyolította. Ő felelt azért, hogy a megbízó igényei maradéktalanul megvalósuljanak a gyakorlatban is, és így a ház határidőre átadásra kerülhessen.

Ez manapság már generálkivitelezéssé „nőtte ki” magát, ami azt jelenti, hogy egy teljes profi csapat dolgozik azon, hogy az otthonod pontosan az ütemterv mentén, az igényeiddel összhangban épülhessen fel. Ez egy rendkívül komplex feladat, amely nagy szakértelmet és kiterjedt kapcsolati hálót igényel.

Stresszmentes építkezés

Építőipari generálkivitelezés: a stresszmentes opció

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy az építkezés lehet örömteli és stresszmentes? Nem kell az elérhetetlen szakemberek és a be nem fejezett munkálatok miatt állandóan újratervezned. Ugyanúgy élvezheted a mindennapokat, mint eddig, és izgatottan figyelheted, ahogy az otthonod épül-szépül. Neked már csak a burkolatok kiválasztásáról, valamint a bútorok és más berendezési tárgyak beszerzéséről kell gondoskodnod. Amikor átadjuk számodra az elkészült ingatlan kulcsait, az teljes pompájában, kitakarítva és hibátlan állapotban áll majd a rendelkezésedre.

Generálkivitelezés Budapest

A Costell kézben tart mindent

Tapasztalt generálkivitelezőként a tervezéstől kezdve, az engedélyeztetésen át, egészen a szakemberek és a munkálatok összeszervezéséig, mindent ellátunk helyetted. Nem kell aggódnod sem az építőanyagok beszerzése, sem pedig a munkaerő felkutatása miatt. Megfelelő technológiai háttérrel és összeszokott, megbízható csapattal rendelkezünk, akiktől tudjuk, hogy mire számíthatunk. A teljes folyamatot mi felügyeljük, így gondoskodva a gyors, minőségi végeredményről.

Átlátható, korrekt árak kockázat nélkül

Sokszor a legnagyobb problémát a tervezhetetlen költségek jelentik. Él a fejünkben egy kép arról, hogy körülbelül mekkora összegnél fog megállni az építkezés. Ezt azonban sokszor felülírják a különböző gazdasági változások, a kiválasztott szakemberek kapacitása és árazása vagy éppen az építőanyagár-ingadozás.

A Costell generálkivitelezés szolgáltatásával nem te vállalod a kockázatot, hanem mi! Korrekt, részletes árajánlatot adunk számodra, amely megalapozott és végleges. A szerződés megkötését követően te nyugodtan hátradőlhetsz, hiszen nem lesznek extra költségek vagy olyan tényezők, amelyek befolyással lennének az építkezés végösszegére. Az új otthonod kivitelezése annyiba fog kerülni, amennyi a szerződésben szerepel.

Kültéri munkálatok a teljes összhangért

Tudjuk, hogy a munka nem ér véget a ház megépítésével. Az új élet színtere ugyanis nem korlátozódik kizárólag a házon belülre. Az azt körülvevő környezet éppen annyira fontos, mint maga az otthonod. Ott van még a kocsibeálló, a kerítés, az elektromos kapu vagy éppen a kerti építmények, amelyeket mind-mind szükséges megvalósítani ahhoz, hogy teljes mértékben kiélvezhesd az új otthonod komfortját. Egyedülállóan széles szolgáltatás-palettánknak hála azonban ezeket is ránk bízhatod! A ház körüli munkálatokat épp akkorra gondossággal végezzük el, mint magát az építkezést.

Miért válassz minket?

Magas minőség

Csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy megrendelőink által megrendelt munkát tapasztalatunk és tudásunknak megfelelően a legjobb minőségben készítsük el.
Bátran bízza ránk leendő otthona megépítését.

Gyors, rugalmas munkavégzés

Egy kisebb munka is eltarthat akár több hónapig, amennyiben a kivitelezők nem megfelelő vezetés és ütemterv alapján dolgoznak. A Costell Építő Kft-nél rendelkezünk a megfelelő tudással és szakemberekkel a munkáink terv szerinti befejezéséhez.

Határidők betartása

Generálkivitelezőként tudjuk, hogy a határidő betartása mennyire fontos, ezért a folyamatos munkavégzés mellett a szerződésben vállalt határidőt minden kivitelezésünknél betartjuk.

Korrekt piaci árak

Csapatunkkal még a szűkös beruházások esetében is kedvező munkadíjakkal dolgozunk, de a minőségből és az elvárt színvonalból sohasem engedünk.

Bizalmi viszony megrendelőinkkel

Ügyfeleinkkel szoros kapcsolatban vagyunk a kivitelezés ideje alatt, a felmerülő kérdések és a műszaki megoldások egyeztetés érdekében.
Ház kivitelezési munkáinkra az átadástól számítva 1 évig teljes garanciát vállalunk.

Felépítjük, kibővítjük, felújítjuk

Legyen szó akár teljes generálkivitelezésről, akár egy kisebb-nagyobb bővítésről vagy felújításról, mi levesszük a terhet a válladról.

Te megálmodod, mi megvalósítjuk