loader image

Házfelújítás, házbővítés

Már nem tudod vagy nem akarod tovább halogatni a házfelújítást? Bővült a család vagy bővült az ingóságok száma? A Costell segít, hogy gyorsan, az igényeiddel összhangban épülhessen ki az új élettér.

Bízd ránk a házfelújítást vagy a házbővítést, és élvezd ki a modern otthon nyújtotta komfortot minél hamarabb! A Costell leveszi a válladról a terhet, így neked nem kell sem az engedélyek, sem pedig a szakemberek felkutatása és összeszervezése miatt aggódnod a munka és a család mellett.

Profi generálkivitelező szolgáltatásunkkal tapasztalt, megbízható kezekben lesznek a munkafolyamatok. Ráadásul nem csak a szervezés okozta stresszt, de a porral és cipekedéssel járó feladatokat is megspóroljuk neked.

Új, modern élettér: házfelújítás vagy lakásfelújítás

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor a régi, jól ismert helyen élvezheted ki a modern lét minden kényelmét. Azonban a felújítás egy roppant fáradságos és hosszadalmas folyamat lehet, ha nincsenek meg a megfelelő kapcsolataid és erőforrásaid. Szerencsére erre kiváló megoldást kínál a Costell felújítási szolgáltatása, amellyel az új otthonod gyorsan és kitűnő minőségben készülhet el.

Akár saját felhasználásra, akár befektetési céllal vásároltad az ingatlant, mi megkímélünk a fárasztó és időigényes felújítási munkálatoktól. Szigetelés, épületgépészeti korszerűsítés, lakatos munkák vagy teljeskörű felújítás? Tőlünk profi megvalósításra számíthatsz. Így neked már csak a bútorokról és egyéb berendezési tárgyakról kell gondoskodnod.

Nem szeretnél költözni? A házbővítés megoldja a problémádat!

Természetes, hogy az életkörülményeink és az igényeink változnak az évek alatt. A házbővítés pedig kitűnő lehetőséget kínál ezeknek a megváltozott körülményeknek a megoldására. Ez azonban rengeteg elintéznivalóval járhat, kezdve az engedélyektől, az építészeti terven át, egészen a tényleges megvalósításig. Nem beszélve a szakemberek felkutatásáról és összeszervezéséről. Nem csoda hát, ha a mindennapi teendők mellett úgy érezzük, hogy erre már nem maradt energiánk.

Éppen ezért közel sem mindegy, hogy mi vezényeljük le a munkálatokat vagy egy kivitelezőre bízzuk a teljes folyamatot. Egy házbővítés ugyanis pont annyira megnövelheti életünkben a stresszt, mint egy nulláról történő építkezés. A tetőtér beépítés vagy a horizontális terjeszkedés egyaránt számtalan kihívással kecsegtet, főleg, ha nem ismerjük mélyrehatóan a folyamatokat.

Generálkivitelezés Budapest

Megbízható kivitelezővel a jobb végeredményért

Kiemelkedő építőipari tapasztalatunknak hála pontosan tudjuk, hogy mi kell egy gördülékenyen zajló házbővítéshez vagy felújításhoz. Az építőipari munkálatok során minőségi anyagokkal és modern technológiákkal dolgozunk, ezáltal biztosítva a színvonalas végeredményt. Megfelelő kapacitással rendelkezünk, legyen szó akár profi szakemberekről, akár az építkezéshez szükséges gépekről és eszközökről. Összeszokott, tapasztalt csapatunk számára nem jelent problémát komplexebb kérések megoldása sem.

Tervezhető költségek

Napjainkban roppant nagy ingadozások figyelhetőek meg mind az anyagdíjak, mind pedig a munkadíjak tekintetében. Ez pedig kiváltképp megviselheti azt, aki felújításra vagy házbővítésre adja a fejét. A tervezhetetlen költségek riasztóak lehetnek, azonban ennek nem feltétlenül kell így lennie. Ha ránk bízod a kivitelezést, akkor biztos lehetsz benne, hogy azt és annyiért kapod, amit a szerzősédbe foglalva látsz. Ezáltal nem kell aggódnod sem az ingadozó anyagárak, sem pedig a szakemberek munkadíja miatt. A Costell vállalja helyetted a kockázatot, így az otthonod stresszmentesen és gyorsan újulhat meg.

Miért válassz minket?

Magas minőség

Csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy megrendelőink által megrendelt munkát tapasztalatunk és tudásunknak megfelelően a legjobb minőségben készítsük el.
Bátran bízza ránk leendő otthona megépítését.

Gyors, rugalmas munkavégzés

Egy kisebb munka is eltarthat akár több hónapig, amennyiben a kivitelezők nem megfelelő vezetés és ütemterv alapján dolgoznak. A Costell Építő Kft-nél rendelkezünk a megfelelő tudással és szakemberekkel a munkáink terv szerinti befejezéséhez.

Határidők betartása

Generálkivitelezőként tudjuk, hogy a határidő betartása mennyire fontos, ezért a folyamatos munkavégzés mellett a szerződésben vállalt határidőt minden kivitelezésünknél betartjuk.

Korrekt piaci árak

Csapatunkkal még a szűkös beruházások esetében is kedvező munkadíjakkal dolgozunk, de a minőségből és az elvárt színvonalból sohasem engedünk.

Bizalmi viszony megrendelőinkkel

Ügyfeleinkkel szoros kapcsolatban vagyunk a kivitelezés ideje alatt, a felmerülő kérdések és a műszaki megoldások egyeztetés érdekében.
Ház kivitelezési munkáinkra az átadástól számítva 1 évig teljes garanciát vállalunk.

Felépítjük, kibővítjük, felújítjuk

Legyen szó akár teljes generálkivitelezésről, akár egy kisebb-nagyobb bővítésről vagy felújításról, mi levesszük a terhet a válladról.

Te megálmodod, mi megvalósítjuk