loader image

Lakásfelújítás

Egy gondtalan felújítás, ahol minden elképzelésed megvalósul, akadályok nélkül. Ugye jól hangzik? A Costell-nél márpedig ez nem kérdés. Teljeskörű lakásfelújítási szolgáltatásunkkal te kényelmesen és izgatottan figyelheted az új otthonod készülését. Aggodalmak, szervezési feladatok vagy fáradságos cipekedés nélkül.

Egy társasház, egy iroda vagy egy panellakás? Mi az igényeiddel összhangban alakítjuk ki az új élet színterét, legyenek azok akár a funkcionalitással, akár a designnal összefüggő elképzelések. Így biztos lehetsz benne, hogy a felújítás végén elégedetten és boldogan veszed át a kulcsokat.

Generálkivitelezés Budapest

Színvonalas kivitelezés

Befektetés a jövődbe vagy befektetés a modern, kényelmes családi életbe? Akármilyen céllal is szeretnéd használni a felújítandó ingatlant, a megbízott szakemberek nagy hatással lesznek arra, hogy végül milyen lesz a végeredmény. Ne bízd hát a véletlenre a felújítást: válassz profi, tapasztalt kivitelezőt, aki megbízható szakmai háttérrel rendelkezik. A tervezéstől kezdve, a különböző munkafolyamatokon át, egészen a végső simításokig, tőlünk mindenben a lehető legjobbra számíthatsz. A Costell garancia a kielégítő végeredményre.

 

Nem kell külön-külön szerződnöd az egyes részmunkákra, mi ugyanis mindent egy kézben tartunk, legyen az akár villanyszerelési munkálat, szigetelés, burkolás vagy nyílászárók beépítése. Korszerű technológiai hátterünkkel és kiforrott folyamatainkkal képesek vagyunk olyan helyzeteket is megoldani, amelyekre egyébként más kivitelezők nehezen találnának megoldást. Komplex szolgáltatásunknak hála igény esetén akár tanácsadással segítjük ügyfeleinket a lehető legjobb döntések meghozatalában.

Lakásfelújítás rejtett költségek nélkül

Manapság kiemelten fontos, hogy tudjunk tervezni a költségekkel. A lakásfelújításnál azonban számos kellemetlen és váratlan körülmény előállhat, amely akár extra költségeket is róhat ránk. Az ingadozó építőanyag-árak, egy-egy kontármunka vagy egy elérhetetlen szakember könnyedén akadályt gördíthet az álmaink elé. Erre kitűnő megoldást kínál mindenre kiterjedő lakásfelújítási szolgáltatásunk, amely lehetővé teszi, hogy te pontosan tudj tervezni a költségekkel.

Ha a Costell-t bízod meg a kivitelezéssel, akkor korrekt, megalapozott árakra számíthatsz, rejtett költségek nélkül. Az ár csak és kizárólag akkor változik, ha te megrendelőként egy új igénnyel állsz elő. A helyszíni felmérést és megbeszélést követően adunk számodra egy részletes és fix árajánlatot, amely tartalmazza az anyagköltségeket, a munkadíjakat és minden más felmerülő költséget. A felújítás így pontosan a szerződésben leírtak alapján fog megvalósulni.

Régiből újat gyorsan

Az anyagbeszerzés, a cipekedés, az ide-oda telefonálgatás mind-mind rengeteg időt és energiát ölelnek fel. Nem csoda hát, ha nem rajongsz az ötletért, hogy a munkaidőd letelte után még a lakásfelújítással bíbelődj. Teljeskörű szolgáltatásunkkal azonban megszabadulsz ettől a kellemetlen tehertől. Megfelelő emberi és gépi kapacitással rendelkezünk, ezáltal nem kell aggódnod a folyamatok megakadása miatt. Mindenért mi vállaljuk a felelősséget. Nincs elrontott munkálatok miatti extra költség vagy kellemetlen csúszás a határidőt illetően. Nálunk kizárólag ellenőrzött, megbízható szakemberek dolgoznak, akik számára nem kérdés a színvonalas munka. Kiforrott folyamatainknak és kiemelkedő építőipari tapasztalatunknak hála stresszmentesen figyelheted, ahogy épül-szépül a lakásod. A kulcs átadását követően neked már csak a berendezésekről kell gondoskodnod.

Miért válassz minket?

Magas minőség

Csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy megrendelőink által megrendelt munkát tapasztalatunk és tudásunknak megfelelően a legjobb minőségben készítsük el.
Bátran bízza ránk leendő otthona megépítését.

Gyors, rugalmas munkavégzés

Egy kisebb munka is eltarthat akár több hónapig, amennyiben a kivitelezők nem megfelelő vezetés és ütemterv alapján dolgoznak. A Costell Építő Kft-nél rendelkezünk a megfelelő tudással és szakemberekkel a munkáink terv szerinti befejezéséhez.

Határidők betartása

Generálkivitelezőként tudjuk, hogy a határidő betartása mennyire fontos, ezért a folyamatos munkavégzés mellett a szerződésben vállalt határidőt minden kivitelezésünknél betartjuk.

Korrekt piaci árak

Csapatunkkal még a szűkös beruházások esetében is kedvező munkadíjakkal dolgozunk, de a minőségből és az elvárt színvonalból sohasem engedünk.

Bizalmi viszony megrendelőinkkel

Ügyfeleinkkel szoros kapcsolatban vagyunk a kivitelezés ideje alatt, a felmerülő kérdések és a műszaki megoldások egyeztetés érdekében.
Ház kivitelezési munkáinkra az átadástól számítva 1 évig teljes garanciát vállalunk.

Felépítjük, kibővítjük, felújítjuk

Legyen szó akár teljes generálkivitelezésről, akár egy kisebb-nagyobb bővítésről vagy felújításról, mi levesszük a terhet a válladról.

Te megálmodod, mi megvalósítjuk