loader image

Ház körüli munkálatok

Végre elkészült álmaitok otthona? Szeretnétek esztétikus, komfortos környezetet a ház körül is? A Costell professzionális szolgáltatásával végre pontot tehettek az építkezés végére, és letudhatjátok a kültéri munkálatokat is! Legyen szó akár térkövezésről, akár kerítés építésről vagy elektromos kapu szerelésről, csapatunk gyorsan és színvonalasan kivitelezi számotokra a szükséges feladatokat.

A Costell segít, hogy az otthonotok minden részlete olyan legyen, ahogyan azt megálmodtátok, és a házon belül és a házon kívül is szép, komfortos környezetben élvezhessétek a mindennapokat.

Térkövezés

A térkövezés elengedhetetlen ahhoz, hogy mind esztétikailag, mind pedig funkcionális szempontból megfelelő környezetet alakíthassunk ki a ház körül. Ahhoz azonban, hogy a térburkolat hosszútávon is kiszolgálja az igényeinket, fontos, hogy színvonalasan valósuljon meg a munkálat. A rossz minőségű, nem megfelelő műszaki paraméterekkel bíró anyagok vagy a hanyag kivitelezés ugyanis könnyen megkeseríthetik a mindennapjainkat.

A Costell kiemelkedő építőipari tapasztalatának hála velünk biztos kezekben lesz a térkövezés teljes folyamata. Megbízható, profi szakembereink mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy a végeredmény a lehető legjobb legyen.

Térkő lerakása

A helyszíni felmérést követően megtervezzük a térkő látványtervét és a különböző fázisokat. Ez az alapozással kezdődik, amelyet roppant nagy gondossággal végzünk, megfelelő mélységben, hiszen tudjuk, hogy ez kritikus szerepet tölt majd be a funkcionalitás és a térkő időtállóságának szempontjából. Kiemelkedő figyelmet fordítunk az egyedi körülményekre és az előrelátható terhelésre is, hiszen nem mindegy, hogy a térkövön csak sétálni fogtok vagy éppen egy nehezebb járművel parkolni.

A térkő stílusát, formáját és színét illetően számtalan lehetőség kínálkozik, így a Costell pontosan az igényeidhez tudja igazítani a dizájnt. A végeredmény pedig egy masszív, minden szempontból kielégítő térburkolat lesz, amelyet hosszú időn keresztül csodálhattok és használhattok.

Kerítés építés

Kerítés építés

A kerítés egyaránt gondoskodik a biztonságodról és a privát szférádról. Mindemellett pedig a ház és a kert összhangját is nagymértékben befolyásolja a jelenléte.

Éppen ezért olyan fontos, hogy a megfelelő minőségben, szorosan az igényeid mentén készüljön el ez a házat és telket körülvevő építmény. A Costell számára nem jelent problémát egyedi elképzelések megvalósítása sem, hiszen tudjuk, hogy egy kerítés hosszú évtizedekre készül, így maradéktalanul ki kell tudni szolgálnia az igényeidet.

Legyen szó akár WPC kerítésről, akár fakerítésről vagy zsalukő lábazattal készülő típusról, velünk biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény olyan lesz, ahogyan azt elképzelted. Mindenről gondoskodunk majd, a tervezéstől kezdve, az anyagbeszerzésen át, egészen a felületkezelésig. Így neked nincs más dolgod, mint várni, amíg álmaid házához elkészül álmaid kerítése is.

Elektromos kapu szerelése

Elektromos kapu szerelés

Modern és kényelmes életre vágysz? Egy elektromos kapuval végre búcsút inthetsz a kellemetlen ki-be szállásnak. A Costell segít, hogy az otthonod tényleg az otthonod lehessen, minden komfortjával együtt. A kivitelezés során kiváló minőségű anyagokat és berendezéseket használunk, így neked nem kell aggódnod az idő előtti meghibásodások miatt sem.

Összeszokott, profi csapatunknak hála komplex szolgáltatást tudunk nyújtani, ezzel biztosítva, hogy minden folyamat szakszerűen és gyorsan valósuljon meg, a lakatos munkálatoktól kezdve, egészen a védőcsövek vagy a kábelek kiépítéséig. A teljes kivitelezésen kívül ráadásul meglévő kapuk motorizálását és modernizálását is vállaljuk.

Miért válassz minket?

Magas minőség

Csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy megrendelőink által megrendelt munkát tapasztalatunk és tudásunknak megfelelően a legjobb minőségben készítsük el.
Bátran bízza ránk leendő otthona megépítését.

Gyors, rugalmas munkavégzés

Egy kisebb munka is eltarthat akár több hónapig, amennyiben a kivitelezők nem megfelelő vezetés és ütemterv alapján dolgoznak. A Costell Építő Kft-nél rendelkezünk a megfelelő tudással és szakemberekkel a munkáink terv szerinti befejezéséhez.

Határidők betartása

Generálkivitelezőként tudjuk, hogy a határidő betartása mennyire fontos, ezért a folyamatos munkavégzés mellett a szerződésben vállalt határidőt minden kivitelezésünknél betartjuk.

Korrekt piaci árak

Csapatunkkal még a szűkös beruházások esetében is kedvező munkadíjakkal dolgozunk, de a minőségből és az elvárt színvonalból sohasem engedünk.

Bizalmi viszony megrendelőinkkel

Ügyfeleinkkel szoros kapcsolatban vagyunk a kivitelezés ideje alatt, a felmerülő kérdések és a műszaki megoldások egyeztetés érdekében.
Ház kivitelezési munkáinkra az átadástól számítva 1 évig teljes garanciát vállalunk.

Felépítjük, kibővítjük, felújítjuk

Legyen szó akár teljes generálkivitelezésről, akár egy kisebb-nagyobb bővítésről vagy felújításról, mi levesszük a terhet a válladról.

Te megálmodod, mi megvalósítjuk