loader image

Szolgáltatásaink

Építőipari gerenerálkivitelezés

Sokan a generálkivitelezés kifejezést csak a kivitelezői munkára értik, pedig valójában a tervezési fázis is bele tartozik. Mi ebben is segítségére tudunk lenni. Több éves tervezőkkel való kapcsolatunk biztosítja számunkra, hogy az építés ötletének megszületése után segítségére tudjuk lenni szoros együttműködésben a tervezőkkel, hogy az Ön igényeinek teljes mértékben megfelelő terv jöjjön létre. A kivitelezési szakaszban pedig mi minden feladatot ellátunk, az anyagbeszerzéstől a kulcsrakész átadásig. Önnek nincs más feladata, minthogy hátradőljön és kiválassza leendő ingatlana burkolatait és színeit.

Lakásfelújítás

Lakásfelújítás

A belvárosban vásárolt egy lakást és annak felújításában gondolkozik? Nálunk jó helyen jár! Levesszük válláról a rengeteg porral és cipekedéssel járó terhet. Sok éves tapasztalatunkkal már tudjuk a felújításkor szükséges fogásokat, ezzel időt és pénzt spórolva meg Önnek.

Épületbontás

Épületbontás

A sűrű beépítések miatt nem egyszer találkoztunk már azzal a problémával, hogy szükséges az építés megkezdése előtt az ott lévő ingatlant lebontani. Ez egy igen veszélyes, és ebből adódóan nagyon tapasztalatigényes feladatkör. Nem mellesleg a közben keletkezett por megpecsételheti a leendő jó szomszédi viszonyt is.
A bontásokat bízza szakemberekre, keressen minket!

Építészeti tanácsadás

Tanácsadás

Telek vásárlásán gondolkozik, de nem tudja, hogy bizonyos adottságok milyen mértékben növelhetik meg a bekerülési költséget? Már megvette telkét, de a sokféle építési technológia közül szeretné kiválasztani az Önnek megfelelőt? Cégünk segítségére áll ennek megoldásában.

Családi ház építés

Házfelújítás, bővítés

Bővült a család és a meglévő ingatlana bővítésében gondolkozik, de nem tudja, hogy kezdjen hozzá? Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk!

További szolgáltatásaink