loader image

Rólunk

Évtizedes magas és mélyépítésben szerzett munkatapasztalatunkkal elérkezettnek láttuk az időt a saját cégünk megalapítására, így alakult meg a Costell Építő Kft.

Mindkét tulajdonos mérnöki végzettsége garancia a minőségi, pontos és megbízható munkára.

Szemléletünk szerint a legfontosabb a hosszú távú, bizalmi viszonyon alapuló kapcsolat kialakítása megrendelő és a kivitelező között.

Tevékenységünk széleskörű, a kezdeti tanácsadástól a tervezésen keresztül, az építmény megvalósulásáig mindenre kiterjed.

Cégünk elsősorban szerkezetkész és kulcsrakész családi házak építésével, bővítésével, teljeskörű átalakításával foglalkozik. Filozófiánk, hogy tapasztalatunkat és korszerű technológiai hátterünket felhasználva biztonságos, esztétikus és funkciójukban kifogástalan házakat építsünk ügyfeleinknek.

 

Miért válassz minket?

Magas minőség

Csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy megrendelőink által megrendelt munkát tapasztalatunk és tudásunknak megfelelően a legjobb minőségben készítsük el.
Bátran bízza ránk leendő otthona megépítését.

Gyors, rugalmas munkavégzés

Egy kisebb munka is eltarthat akár több hónapig, amennyiben a kivitelezők nem megfelelő vezetés és ütemterv alapján dolgoznak. A Costell Építő Kft-nél rendelkezünk a megfelelő tudással és szakemberekkel a munkáink terv szerinti befejezéséhez.

Határidők betartása

Generálkivitelezőként tudjuk, hogy a határidő betartása mennyire fontos, ezért a folyamatos munkavégzés mellett a szerződésben vállalt határidőt minden kivitelezésünknél betartjuk.

Korrekt piaci árak

Csapatunkkal még a szűkös beruházások esetében is kedvező munkadíjakkal dolgozunk, de a minőségből és az elvárt színvonalból sohasem engedünk.

Bizalmi viszony megrendelőinkkel

Ügyfeleinkkel szoros kapcsolatban vagyunk a kivitelezés ideje alatt, a felmerülő kérdések és a műszaki megoldások egyeztetés érdekében.
Ház kivitelezési munkáinkra az átadástól számítva 1 évig teljes garanciát vállalunk.

Felépítjük, kibővítjük, felújítjuk

Legyen szó akár teljes generálkivitelezésről, akár egy kisebb-nagyobb bővítésről vagy felújításról, mi levesszük a terhet a válladról.

Te megálmodod, mi megvalósítjuk